Het organisatieteam van de landelijke Scoutingwedstrijden en het landelijk bestuur van Scouting Nederland hebben helaas het besluit moeten nemen om ook dit jaar de landelijke Scoutingwedstrijden niet door te laten gaan. De huidige maatregelen en de vooruitzichten geven ons niet de ruimte om in het Pinksterweekend een LSW te organiseren met een LSW-waardig karakter. Het voorbereiden van het programma wordt bemoeilijkt en het ziet er niet naar uit dat we tijdens Pinksteren (grote) groepen deelnemers en medewerkers kunnen laten samenkomen uit het hele land. Hoe 2021 verder gaat verlopen is slecht te voorspellen, daarom zal de LSW niet op een later moment in 2021 worden ingehaald.

Live Facebook updates

<> @lsw_nl