Op Superman Highschool krijg je les van 4 verschillende docenten! Alle docenten hebben hun eigen expertise! Binnen 3 dagen kun je hier afstuderen tot een echte superheld! We hebben ieder jaar een slagingspercentage van 100%! Dus dat je een GESLAAGD weekend bij ons gaat beleven is gegarandeerd!!!


 Je krijgt dit weekend les van de volgende docenten!

 

Professor Super Maaike 

Professor Super Maaike is sportief en weet alles van jezelf vermommen als een normale burger en weet hoe je jezelf razend snel moet omtoveren tot een echte superheld!

 

   

Professor Super Peer 

Professor Super Peer weet alles van kracht en weet ook heel goed hoe je kracht niet in een keer moet verspillen maar optimaal kunt benutten! Heb je er even de kracht niet meer voor, vraag dan professor Super Peer om je op te peppen.

 

   

Professor Super Meta 

Professor Super Meta is een echte mentor voor alle eerstejaars! Je kunt bij haar terecht voor al je problemen groot of klein! Professor Meta heeft altijd een passende oplossing!

 

   

Professor Super Jelle 

Professor Super Jelle weet alles van vliegen. Hij vliegt van links naar rechts zonder dat hij weet wat hij aan het doen is. Een beetje een verstrooide professor die ze ziet vliegen!

 

 

Zorg ervoor dat je een blauw hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij ons op de school zit! Verder kan een rode cape natuurlijk niet achter blijven!!!

Onze Yell!

 

 

Wij zijn SUPER
SUPER COOL

Leren vliegen
op HIGHSCOOL

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!