In ons laboratorium doen wij al jarenlang baanbrekend onderzoek. Door cellen te bestralen met een gammabron zorgen we voor genetische veranderingen. Als we de cellen daarna bij iemand inspuiten, krijgt die persoon superkrachten! Hij of zij wordt dan ontzettend sterk en verwondingen genezen heel snel omdat de beschadigde cellen automatisch vervangen worden.


 Je krijgt dit weekend les van de volgende docenten!

 

Bruce Banner (Yvo)

Bruce is de leider van ons onderzoeksteam. Hij is van alles op de hoogte wat er gebeurt in het laboratorium. Het onderzoek met gammastraling is hem met de paplepel ingegoten. En hij heeft niet alleen de onderzoeksgenen geërfd van zijn vader ... Bruce heeft ook de speciale mutatie!

 

   

Betty Ross ( Cécile)

Een goede onderzoeker kan niet zonder een laboratorium-assistente. Betty is een echte duizendpoot en helpt Bruce waar ze kan. Opruimen is niet haar sterkste kant, dus het lab kan soms wat rommelig zijn. Betty kletst de hele dag door en hoort graag alle liefdesverhalen en kamproddels. Gek genoeg heeft ze niet door dat ze zelf het middelpunt is van de grootste liefdesroddel op het lab.

 

 

 

  Bruce zat zo met zijn hoofd in de wolken door Betty dat hij op een dag vergat om de stralingveiligheidsprocedures te doorlopen. De bom ontplofte en Bruce werd blootgesteld aan een hele hoge dosis gammastraling. De Hulk was geboren.

Hulk (Patrick) 

Wanneer Bruce boos wordt, gebeurt er iets merkwaardigs. Zijn spieren beginnen te groeien (zijn haren trouwens ook), hij barst uit zijn kleren en zijn huid slaat groen uit. Hij verandert in de hulk en wordt zo sterk dat hij bomen kan breken alsof het luciferhoutjes zijn. Gelukkig is zijn woede alleen gericht tegen de vijand en beschermt hij juist ons laboratorium en onze gasten. In een goede bui is hij zelfs bereid om te helpen met het tillen van zware dingen.

 

   

Prof. Suzy White (Susanne)

Om een nieuwe nucleaire ramp te voorkomen is Professor Docter Ingenieur Suzana Whitskovkowicz het team komen versterken. Een genie uit de voormalige Sovjet-Unie met een onuitspreekbare naam (zeg dus maar gewoon Suzy). Ze weet niet alleen veel van straling, Maar heeft ook genoeg medische kennis. Met kleine probleempjes en ongemakken kun je bij haar terecht.

 

 

Op dit moment zijn we hard aan het werk om superkrachtcellen te ontwikkelen, die speciaal geschikt zijn voor scouts zodat ze de LSW kunnen winnen. De eerste testen zijn veelbelovend, maar er zijn nog wat kleine probleempjes. Niks om je veel zorgen over te maken, de proefpersonen zijn alleen een beetje GROEN uitgeslagen. We hebben nog tot 3 juni de tijd, dus dat gaat goed komen! Tot dan!

Onze Yell!

 

 

Groen en Sterk is wat we zijn
Jullie krijgen ons niet klein
Superhelden van de kracht
Hulk lab aan de macht!


Hulk, Hulk,  SMASH!

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!