Wild restaurant Robin Hood

Net geschoten, vers bereid.. Welkom in Wildrestaurant Robin Hood. Tijdens het pinksterweekend nodigen we iedereen uit voor de start van het nieuwe wildseizoen. In ons restaurant kun je genieten van heerlijk eigen vers geschoten wild. In dit restaurant wordt je geholpen door de beste van het bos.

Ben jij al aan het aftellen wanneer jij met je ploeg je tent kunt neerzetten?


De Subkampstaf stelt zich voor:

Je wordt bij binnenkomst welkom geheten door onze Robin Hood. Zij geeft iedereen het beste plekje en maakt hier en daar een praatje.

De service wordt gedaan door onze Lady Marian. Zij helpt iedereen waar nodig en zorgt dat er niks voor je ontbreekt.

Onze sommelier (wijnkenner) Friar Tuck kan je de beste wijn aanbevelen en kan je hier alles over vertellen.

En onze Little John zorgt ervoor dat er een heerlijk gerecht voor je op tafel komt wat je nooit meer zal vergeten.

Al met al zullen we je een onvergetelijke weekend bezorgen in ons restaurant.