Wat fijn dat jullie je hebben aangemeld voor de Batman University! Na 3 dagen op deze University kun je de "echte" wereld in als een echte superheld. En er is natuurlijk maar 1 echte superheld, en dat is Batman. Natuurlijk krijgen jullie daarbij hulp van verschillende docenten.


 Je krijgt dit weekend les van de volgende docenten!

 

BatTom

Hij is vooral gespecialiseerd in de batmobiel, zoals jullie weten is deze auto onmisbaar voor Batman. Wil je weten waar hij heen gaat; hoelaat de batmobiel vertrekt; heb je blaren op je eigen batmobiel? dan ben je bij BatTom aan het juiste adres! Hij zorgt ervoor dat je altijd op tijd kan vertrekken.

 

   
 

BatAnoeshka

Batman kan niet zonder zijn gadgets en dit gaat BatAnoeshka jullie ook leren! Ze heeft daadwerkelijk overal een gadget voor. Wil je weten hoe je kan winnen; Wil je weten hoe je het beste een heerlijke maaltijd kan verzorgen? Roep BatAnoeshka en alles komt goed.

 

   

BatMichiel

Maar natuurlijk kan Batman niet alles met gadgets en een dure auto, het komt soms ook allemaal neer op je eigen kracht. Dus laat die spierballen maar eens zien! Echte spierkracht krijg je van BatMichiel. Hij leert jullie er iedere dag alles over. Dankzij BatMichiel komen jullie een heel stuk sterker terug!

 

   
 

BatInge 

Je kent het wel, je voelt je niet helemaal fit, mist je mama of je hebt even energie nodig. Ook superhelden hebben hier wel eens last van, maar geen paniek. BatInge zorgt ervoor dat jij daar goed mee om kan gaan en dat jij je helemaal thuis gaat voelen op onze University.

 

 

Om je superdrank op peil te houden. is het verstandig om een waterfles mee te nemen.

Soms wil Batman wel eens undercover, neem daarom een oranje hoofddeksel mee!

Onze Yell!

 

 

Wij zijn superhelden,
Door oranje opgeleid
Op de university
Met batman in de strijd!

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!