Achter de schermen

Subkampen

Op de LSW zijn vijf subkampen; vier voor de deelnemers (elk ca. 27 ploegen) en een medewerkerssubkamp. Elk subkamp heeft zijn eigen kleur en naam en wordt geleid door subkampstaf. Zij zorgen voor een veilig thuis voor de deelnemers.

Programma

Het programma voor de deelnemers bestaat uit een aantal onderdelen zoals: het zaterdagmiddagspel, subkampfeest, de hike en een overkoepelende opdracht. Deze onderdelen worden door programmateams georganiseerd. De punten moeten natuurlijk geteld worden, daarom hebben we ook een telteam.

Theater

Elke avond worden we vermaakt met een episode uit het themaverhaal. We hebben hiervoor een theaterteam met acteurs en een techniekploeg die hen in de spotlight zet.

Voeding & horeca

De deelnemers koken natuurlijk zelf. Team deelnemersvoeding zorgt voor hen voor de juiste ingrediënten. Voor jullie wordt gekookt door ons team medewerkersvoeding. Het barteam zorgt voor iets te drinken (en gratis entertainment!) in de avonden.

Productie

Onzichtbaar, maar overal aanwezig, zorgt team productie ervoor dat al het materiaal op de juiste tijd op de juiste plek is, dat de toiletten doorspoelen en de elektra werkt.

EHBO

Team EHBO is te vinden op het Eikenveld. Zij zorgen voor de verzorging van deelnemers daar waar nodig.

Communicatie

Social media, kampkranten, media optredens, vlogs, dit wordt allemaal verzorgd door team communicatie te vinden in het Blauwe Vogelhuis.

Organisatieteam (OT)

De coördinatie van de LSW is in handen van het organisatieteam (OT). Dit team bestaat uit:

  • Tijmen Kip – Projectleider en Hoofd Voeding
  • Karin Mulder-van den Heuvel – Projectleider en Hoofd Medewerkersinzet & Sfeerlijn
  • Maureen van Lanen – Hoofd Subkampen & EHBO en Penningmeester(es)
  • Marloes Ruiten – Hoofd Productie
  • Danny Schattevoet – Hoofd Programma
  • Marco Lanenga – Hoofd Communicatie

Team algemeen medewerkers

Dit eliteteam is de ruggengraat van de LSW. Zonder algemeen medewerkers kan de LSW niet gerealiseerd worden. Spelen begeleiden, jureren of hike-posten bemannen, het zit allemaal in het takenpakket van deze all-rounders.