Subkampen

Op de LSW 2024 zijn er 4 subkampen, op elk subkamp staan maximaal 28 ploegen. Natuurlijk zit jij in het allerleukste subkamp. Wil je weten in welk subkamp je zit? Kijk dan bij de ploegindeling.


HOUSE OF IGNIS

Op deze bruisende universiteit zijn wij het hartverwarmende dispuut genaamd “House of Ignis,” bestaande uit studenten met een gedeelde liefde voor vuur. Dit element verbindt alle leden van ons huis, en we zijn vastberaden om elkaar door dik en dun te steunen, altijd bereid om letterlijk en figuurlijk door het vuur (en vlam) te gaan voor elkaar. Onze activiteiten bestaan o.a. uit: boogschieten met vuur, koken op vuur, spiritueel kampvuur maken en natuurlijk yellen met veel vuur (en vlam)! Dit alles gebeurt in een veilige omgeving, iedereen wensen wij een warm welkom toe.

Subkampstaf

Serena, onze populaire cheerleader, houdt van de warmte van koken en is een echte foody. Ze is een levende Barbie op social media, elk jaar strevend naar de titel van prom queen en altijd in voor een yell!

Felix, de attente nerd die gefascineerd is door veiligheid en de wereld van de brandweer. Hij fungeert als de snitch van het huis, is altijd alert en gebrand op veiligheid.

Maximo, onze sportieve hunk, vindt zijn vreugde in boogschieten, het liefst met vuur, en blinkt uit in rugby en honkbal. Ondanks zijn stoere uiterlijk heeft hij een zacht hart.

Luna, de spirituele gids, lekker zweverig en is toegewijd aan duurzaamheid en samenleving. Ze is omringd door de geur van wierook en het zachte licht van kaarsjes. Haar avonden worden doorgebracht rond het kampvuur, gekleed in een hippielook, dromend van een betere wereld.

Yell

House of Ignis,

In vuur en vlam,

Dat zijn zij,

Wham, Wham Wham!

Je kan de yell hier beluisteren


HOUSE OF VORTEX

Zijn het vliegtuigen? Zijn het vogels? Nee, dat zijn het niet!
Het zijn de studenten van House of Vortex, die je aan de hemel ziet!

House of Vortex zit vol studenten die met hun hoofd in de wolken leven. Dol op alles dat vliegt, zweeft, blaast en waait. De onzichtbare kracht van de aarde.

Subkampstaf

Jetske heeft een voorkeur voor alles dat vliegt, zij gaat niet met de auto of de fiets, maar stapt het liefste in haar luchtballon naar het werk. Verder ook geen motor of trappers, gewapend met haar vlieger komt ze overal.

Leon is de persoon die kan leven van de lucht, waar anderen een aggregaat gebruikt, is Leon de aangewezen persoon om élke soort windmolen te besturen. Stroom opwekken, zijn eten malen, of een verkoelend briesje produceren. Er zijn wel mensen die zeggen dat hij ooit een tik van de molen heeft gehad.

Sander staat liever niet met beide benen op de grond, want dan is er weer werk aan de winkel als hoofd vliegtuigmonteur van house of Vortex. Natuurlijk draait hij zijn hand ook niet om voor helikopters, ballonnen, vliegers. Hij heeft zelfs een paar vleugels gemaakt waar Icarus trots op zou zijn.

Amber leeft met haar hoofd in de wolken. Zij zorgt ervoor dat er geen wolkje aan de hemel is en de lucht altijd geklaard blijft. Gewapend met haar wierookstokjes leest zij de wolken om te bepalen of het een goede dag is om uit te vliegen. Zij laat zich niet uit het veld blazen en heeft als motto “go like the wind”.

Yell

Spotter, vlieger vliegenier

House of Vortex vol plezier

Grote meesters van de lucht

Aan de hemel zeer geducht

Je kan de yell hier beluisteren


HOUSE OF AQUA

In het levendige studentenleven is een opmerkelijk dispuut genaamd “House of Aqua,” bestaande uit studenten met een gedeelde liefde voor water. Hun gezamenlijke passie voor water smolt samen tot een symbool van vriendschap en creativiteit. Met Tom, Meta, Jelle en Nancy ontdek je welke verfrissende hobby’s op en rondom het water te beoefenen zijn.  Of je nu de kalme wateren van een meer verkent, de uitdaging van de oceaan opzoekt of geniet van de snelheid op een rivier, iedereen die van water houd is welkom in het dispuut ‘’House of Aqua’’.

Subkampstaf

Tom een bevlogen duiker, verkende de diepten van de oceaan en documenteerde zijn ontdekkingen met zijn camera.

Nancy, een zeiler in hart en nieren, zocht avontuur op open wateren, navigerend tussen de wilde golven.

Meta, een toegewijde visser, bestudeerde waterorganismen en onthulde de mysteries van microscopische werelden.

Jelle, een ingenieur met passie voor watersport, ontwierp innovatieve apparatuur voor surfen en duiken.

Yell

House of aqua

Dat zijn wij

Jasje dasje zij aan zij

Alle eendjes zeggen kwak

Winnen doen wij met gemak!

Je kan de yell hier beluisteren


HOUSE OF TERRA

Iedere middag, nadat de schoolbel heeft gerinkeld en de laatste lessen zijn afgerond, komen Yvo, Patrick, Vera en Soraya bijeen bij House of Terra. Ieder van hen brengt zijn eigen passie en hobby mee, wat hun huis  tot een unieke en levendige plek maakt.

Binnen House of Terra is er plek voor dromers, avonturiers, en levensgenieters. Tijdens de leuke activiteiten wordt er gelachen en genoten.

Subkampstaf

Yvo is gefascineerd door slangen. Hij heeft een hele kamer gewijd aan zijn reptielen vrienden, met terraria van alle soorten en maten. Hij bestudeerd hun gedrag, zorgt voor hun welzijn en deelt graag zijn kennis met zijn vrienden.

Patrick is de kruidenexpert van de groep. Hij heeft een uitgebreide verzameling kruiden en specerijen verzameld, die hij zorgvuldig kweekt in de tuin van House of Terra. Patrick experimenteert met verschillende combinaties en bereidingswijzen, en zijn culinaire creaties zijn altijd een hit tijdens de gezamenlijke diners van de groep.

Soraya heeft groene vingers en een passie voor moestuinieren. Achter het huis heeft ze haar eigen stukje grond omgetoverd tot een weelderige moestuin, waar ze allerlei soorten groenten en fruit verbouwd. Ze geniet ervan om de aarde onder haar handen te voelen en de vruchten van haar arbeid te zien groeien en bloeien.

Vera is gefascineerd door geschiedenis en archeologie. Haar kamer is bezaaid met boeken, kaarten en artefacten uit vervlogen tijden. Ze spendeert haar vrije tijd aan het bestuderen van oude beschavingen en het plannen van expedities naar nabijgelegen archeologische vindplaatsen.

Yell

steen, plant, slang en kruid

wij gaan voor goud, de echte buit!

Je kan de yell hier beluisteren