The Flash Academy is opgericht in 1634 door een man met visie: R.P. The Flash! Een man met de gave: SNELHEID! Hij vond het belangrijk om deze gave te delen met anderen. Daarom stichtte hij de school en zijn eerste klas bestond uit drie pupillen, welke hij alles leerde over het vakgebied. In 1640 studeerden zijn eerste pupillen af aan The Flash Academy. Sindsdien is de academie alleen nog maar gaan groeien. Gedurende de jaren werd de interesse voor de academie steeds groter; het nieuwe schooljaar begint ook dit jaar weer tijdens het Pinksterweekend. Er wordt een recordaantal studenten verwacht, ben jij ook een van hen?

 

The Flash Academy is sinds haar ontstaan in 1634 dé school om studenten de kennis en ervaring op te laten doen in het vakgebied SNELHEID. Als we terugblikken op de geschiedenis van de school blijkt dat de studenten op verschillende vakgebieden binnen snelheid flitsende presentaties hebben neergezet.


Eeuwenlang heeft de school nieuwe en zeer kundige professoren aangetrokken om les te geven in diverse vakgebieden. Dit gebeurde middels het traditionele concept geschreven door de oprichter "The Flash"'. Ondanks dat de school al een ruime geschiedenis heeft opgebouwd is deze wel van deze tijd. Op dit moment zijn er een aantal professoren op werkbezoek in het buitenland en wordt de school door een viertal professoren bemand. Graag stellen wij deze even aan je voor! 

 

Drs. J.(jojanne) van Colonisten van Katan tot Sudoku

vakgebied: Denksnelheid 

Professor Jojanne is in 2008 aangenomen op The Flash Academy. Zij studeerde in 1987 af aan de universteit van Almere. Professor Jojanne heeft tijdens haar afstuderen stage gelopen op The Flash Academy en is loei-enthousiast over de school. Een Professor, welke de meeste tijd op de achtergrond te vinden is. De Administratie van de school is aan haar toevertrouwd. Alle studenten worden door haar gescreend en in het systeem gezet. Professor Jojanne geeft les in haar vakgebied denksnelheid. Hoe kun je het brein effectief laten werken? Dát is het antwoord waar zij je alles over kan vertellen.
 

 
   
    

 Drs.Ing.H.(Harold) van Judoka tot Ju-jitsu

Vakgebied: Reactiesnelheid 

Professor Harold werkzaam sinds 1989 op The Flash Academy. In 1973 studeerde Harold af aan de universiteit van Heerlen. Zijn reactiesnelheid was zo goed dat hij zich hierin gespecialiseerd heeft. Hij geeft iedere dag weer een masterclass buiten schooltijden. Vele studenten vinden de reactiesnelheid zo belangrijk dat mening student hier uren mee bezig kan zijn. Professor Harold heeft zijn vakgebied vanaf begin goed op de kaart gezet. Als studenten advies nodig hebben over het gebruik van de juiste materialen of het lenen daarvan, dan weet professor Harold daar alles over te vertellen en heeft hij het juiste materiaal bij zich om hen veder te helpen. 

   

Drs.Ing.E. (Erwin) van Paramaribo tot Volendam 

Vakgebied: Anti-snelheid

Professor Erwin werkt sinds 2000 op The Flash Academy. Hij studeerde in 1989 af aan de universiteit van Venlo om zich verder te richten op het Anti-snelheidsvak. Het afremmen en zorgen voor overzicht dat is waar professor Erwin gespecialiseerd is. Op The Flash Academy heeft hij o.a. colleges in hoe je je snelheidskracht beheerst kunt gebruiken. In zijn vakgebied wordt de term "RELAX!" vaak genoemd en dat is dan ook waar professor Erwin om bekend staat binnen school. Studenten welke even hun snelheid willen verminderen zijn bij professor Erwin aan het juiste adres. 

   
 

Drs.A.(Amber) van Runningshoes tot Schlittschuh

Vakgebied: Fysieke snelheid

Professor Amber is sinds 2001 in dienst op The Flash Academy. ZIj studeerde in 1995 af aan de universiteit van Heerlen. Nadat zij was afgestudeerd, heeft ze een aantal marathons gerend. Hiervoor reisde professor Amber de hele wereld rond om wereldrecords te verbeteren met haar fysieke snelheid. The Flash Academy kreeg professor Amber in beeld met haar wereldrecords en heeft haar in 2005 in dienst genomen. Op de school zorgt zorgt zij dat iedereen op tijd aanwezig is en anders leert ze hen wel een tandje sneller te bewegen!

 

   

Harry   Mascotte van The Flash Academy

Harry was de eerste boef die enkel door studenten op heterdaad betrapt was en in de cel was gegooid, dit speelde in het jaar 1639. Dit was een doorbraak voor de school. Harry de boef werd de mascotte van de school. Hij wordt tot op de dag van vandaag meegenomen naar alle collegeparty's en uitwisselingsprojecten. Ben je een mattie van Harry dan word je niet van school gestuurd.

 

 

Zorg ervoor dat je een Gele hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij ons op de school zit!

 

Onze Yell!

 

 

Flash! Boem! Supersnel!

Alle boeven in de Cel.

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!