Light, camera, action !!! Welkom op de set van studio blauw. Onze set staat volledig in het teken van een koeien range! Cowboys, lasso’s, onze koeien, huifkarren. Je kunt het niet gek genoeg bedenken of op onze set is het aanwezig. Alle opnames van de film waarbij er gewerkt wordt met dieren of die op een range gefilmd worden, worden hier opgenomen. Op onze set hebben we 4 specialist figuranten waarbij je verschillende workshops kunt volgen. Zodat je bij de opnamen van de nieuwste film kunt schitteren als echte STER!!!


 

 

Cowgirl 1 – Meta 
(Stand-in: vrouwelijke hoofdrol ZA –  MA)
 
Meta is een specials in de aankleding van figuranten. Twijfel je of je de juiste kleding aan hebt voor de scène. Dan kun je terecht bij Meta voor advies.

 

   
Cowboy 1 – Peer 
(Stand-in: mannelijke hoofdrol ZA –  MA)
 
Peer is een erg atletische figurant en kan goed klimmen. Heb je een stunt waarbij je moet klimmen op hoogte en ergens vanaf moet springen dan kun je terecht bij Peer! Een echte stunt figurant! 

 

   
Cowgirl 2 – Nancy 
(Stand-in: vrouwelijke hoofdrol ZA – ZO)

Nancy is figurant met een grime specialisme. Moet je grime opnieuw gedaan worden of moet je een litteken in je gezicht hebben van een wond. Ga naar Nancy en ze werkt je grime graag bij 

   
Cowboy 2 – Jelle 
(Stand-in: mannelijke hoofdrol ZA –  ZO)
Jelle is een specialist voor figuranten die net moeten doen of ze aan het praten zijn. Jelle praat veel maar zegt niks! Een prima match als figurant waarbij je hele gesprekken moet playbacken met je andere figurant! Wil je playback les bij Jelle kun je terecht! 

 

 

Zorg ervoor dat je een blauw hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij onze Studio hoort! 

 

DE Yell!

 

 

DE RANGE IS ONZE SET,
DUS HEEL GOED OPGELET!

ALS COWBOY NIET TE FLAUW.
WIJ ZIJN STUDIO BLAUW

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!