Op planeet Silva ga je terug in de tijd. Geen telefoon, geen wifi, alleen maar materialen uit de natuur. Op Silva zijn we gespecialiseerd in survivallen in de wildernis. Silva is een mooie planeet met een ontzettend mooie natuur en erg veel verschillende dieren en planten. Er zijn vier verschillende bewoners met ieder een eigen survivalexpertise.


 Je wordt dit weekend ondersteund door de volgende bewoners:

 

Survivor Maaike

Maaike is een survivalexpert als het gaat om andere planeten en landen. Ze weet precies hoe je jezelf goed moet voorbereiden opexpedities naar verre landen en andere planten. Dus ga je op hike of een verre reis maken Maaike weet precies de weg! 

   

Survivor Peer 

Peer is dierenexpert en freak. Peer weet precies welke dieren je moet volgen als je naar het Noorden moet, als je water moet vinden of hoe je het beste aan de sporen kunt zien waar je moet schuilen. Dus ben je in het donker bang voor wilde dieren vraag Peer om raad.

 

   

Survivor Meta 

Meta is een survivalexpert als het gaat om koken met materialen uit de wildernis. Ze weet precies welke besjes je kunt eten en hoe je een konijn kunt villen en goed kunt klaarmaken. Dus heb je honger ga naar Meta ;P

 

   

Survivor Jelle 

Jelle weet alles over plantjes. Hij weet welke planten je kunt gebruiken tegen muggenbeten, welke planten levensgevaarlijk zijn en van welke planten je medicijnen kunt maken als je ziek bent. Last van blaren of ben je ziek Jelle weet precies met welk kruid hij je kan genezen!

 

 

Zorg ervoor dat je een blauw hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij ons op de planeet hoort! 

 

Onze Yell!

 

 

WIJ ZIJN DE SURVIVORS
OP SILVA DE PLANEET


BOUWEN EEN GROOT FEESTJE

DAT JE DAT MAAR WEET!!!

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!