Welkom bij de Ara vloggers! We zijn al jaren bezig met een natuurvlog over een speciale Blauwe Ara populatie in de Jungle Fever Baarn. Deze populatie is eens per jaar in deze jungle te vinden rond het pinksterweekend. De rest van het jaar verblijven ze op allerlei werelddelen! Tijdens dit pinksterweekend hebben we onze vlog studio kamp in Baarn opgebouwd om deze groep Ara’s vast te leggen. Er zijn 4 hoofdvloggers die hun eigen expertise meenemen om deze vlog tot een succes te maken! 


 

 

Meta de Ara fluisteraar
 
 

Meta verstaat precies de taal van de Ara’s en legt haar gesprekken vast op de Vlog. Ze zorgt ervoor dat de Ara op de gevoelige plek wordt vastgelegd door haar perfecte interview technieken. 

 

   
Peer de Ara voor de vrede -PEACE!!!!! 
 
 

Peer wil graag dat de Ara het nieuwe symbool wordt voor de PEACE! In zijn vlogs zul je ook merken dat hij het woord PEACE vaak gebruikt! Verder strijdt hij ervoor om de Ara meer centraal te stellen in deze wrede wereld.

 

   
Nancy de ijdele Ara
 

Nancy vlogt voor de Ara zegt ze. Maar de hele dag is ze bezig zichzelf vast te leggen op de vlog. Zit mijn haar goed?, Zit mijn lippenstift goed? O ja de Ara heeft ook mooie kleuren net als ik! Zijn opmerkingen die vaak in haar vlog verschijnen Zoals je ziet een echte natuur vlogger! 

   
Jelle de Ara Bevrijder
 

Jelle wil graag dat alle Ara’s weer vrij in de natuur voorkomen. Als missie bevrijdt hij alle Ara’s die gevangen zitten in te veel te kleine kooitjes! Met zijn Ara expertise weet hij precies de Ara populatie te vinden en vast te leggen op de vlog. 

 

 

Zorg ervoor dat je een blauw hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij onze Studio hoort! 

 

DE Yell!

 

 

DE RANGE IS ONZE SET,
DUS HEEL GOED OPGELET!

ALS COWBOY NIET TE FLAUW.
WIJ ZIJN STUDIO BLAUW

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!