Op planeet Artem laat jij je inspireren door alle kunst! Artem is de planeet waar jij meer te weten komt over verschillende soorten kunst.

 

 

Er zijn 4 kunstkenners op Artem welke zich graag even voor willen stellen!  

Komiek Jojanne

Jojanne houd wel van een grapje! Met haar oog voor komedie zorgt zij ervoor dat er een gezellig sfeer hangt op Artem. Even een minder gezellig momentje, dan zorgt Jojanne ervoor dat het weer een en al gezelligheid wordt op de planeet en iedereen met een brede glimlach op het gezicht rondloopt!  
 
   
    

Beeldhouwer Harold

Harold is iemand die graag dingen sloopt! Hij zet graag zijn beitel in een groot stuk beton en maakt hier fantastische kunstwerken van! Harold is buiten zijn beeldhouwkunst ook heel erg handig met andere gereedschappen. Mocht er tijdens de LSW dus iets kapot gaan, geen probleem Harold probeert met zijn creativiteit het probleem op te lossen!  

   

Musicus Erwin 

Erwin is een al van jongs af aan een kunstkenner op het gebied van muziek. Een carrière in de muziekwereld was voor Erwin dus geen grote verrassing. Op Artem zorgt Erwin voor een lekker muziekje en laat zich graag inspireren door andere muziekstijlen. Schroom dus niet om een muziekje mee te nemen naar de LSW!  

   
 

Schilder Amber

Amber is de creatieveling van onze planeet. Ze is erg fanatiek om de kleur geel over de hele planeet te laten shinen! Op Artem geeft ze zelfs schilderles om de toekomstige Artemnaren te voorzien van oog voor een echt staaltje schilderkunst!

 

   
   

 

Zorg ervoor dat je een Gele hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij onze planeet hoort!

 

Onze Yell!

 

 

WIJ ZIJN ARTEM, CREATIEF,


KUNSTIG GEEL ZOALS JE ZIET!


ARTEM, ARTEM

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!