Welkom op set geel, de bank is dé set bij uitstek om de beste shots te maken. Badend in het geld, vol van rijkdommen. Hier worden je acteerskills op de proef gesteld en naar een hoger niveau getild. Samen met de westerlingen in de bank zorgen we ervoor dat elke take raak is en iedereen op het grote gele doek blijft plakken.

 

  

Tatty Tonqa
 
Maak kennis met Tatty Tonqa, deze patser heeft geld als water. Als jong ventje, toen hij nog gewoon Jeroen heette, begon hij al met investeren, zowel in het bankwezen als in de filmindustrie. Hij is verzot op goud en alles dat blingt, daarom heeft hij zich ook verknocht aan set geel. Hij vond dat hij zijn fonkelende uitstraling niet mocht ontnemen van het filmpubliek.
   
La bandita
 
Deze gemaskerde weldoener is de heldin van de show. Het gerucht gaat dat haar eigenlijke naam Jetske is. Zij zorgt ervoor dat het geld niet alleen in de zakken van de dikkoppen verdwijnt. Indien nodig steelt ze van de rijken en geeft aan de armen, en dit doet ze met de nodige flair en special effects. Een stuntman heeft zij niet nodig, want ze doet alles zelf. Wil je actie in je acteerwerk leren krijgen, dan moet je bij La bandita zijn, Zorro is er niks bij.
   
De geldschieter
 
De geldschieter is de westerling die alles in evenwicht houdt. Speelt een rol op de achtergrond, maar is altijd aanwezig. Wanneer iemand in nood is weet de geldschieter met een precisieschot de scene te redden. Maar probeer vooral niet te stelen, want haar pijlen treffen altijd doel. Voordat zij het gele doek veroverde ging zij door het leven als Amber, maar al snel maakte zij naam en veroverde het publiek als de geldschieter.
   
Golddigger
 
De vindingrijkste van het stel is golddigger. Zij weet alles om te zetten in geld en goud uit alle hoeken en gaatjes te halen. Zij weet altijd voor onverwachte plottwisten te zorgen. Net wanneer je denkt dat het doek valt, komt de golddigger de hoek om met een meesterlijk plan. Ze wordt geliefd en gevreesd tegelijk, maar dwingt vooral bij iedereen respect af. Alleen haar meest trouwe metgezellen mogen haar bij haar naam, Jojanne, noemen.
   

 

 

Onze Yell!

 

 

GEEN CENT MEER OP DE BANK

WIJ KRIJGEN STANK VOOR DANK

BIJ STUDIO GEEL 

GEEN CENT VEEL 

 

LICHT - CAMERA - ACTIE

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!