Welkom op planeet Genti! 

 Planeet Genti wordt bewoond door een erg reislustig volk. Met ons geavanceerde ruimteschip, voorzien van de nieuwste technieken, reizen we door het heelal. In de afgelopen lichtjaren hebben we veel volkeren ontmoet op verschillende planeten. Onze kracht ligt in het samenbrengen en het verbinden van de bewoners met een verschillende achtergrond, taal en cultuur. Hierbij maken we dankbaar gebruik van onze hightech snufjes en van de talenten en kwaliteiten van onze inwoners.


 Je wordt dit weekend begeleid door de volgende inwoners!

 

Kiros (Yvo)

Kirios is de kapitein van ons ruimteschip en brengt ons supersnel van a naar b. Hij weet overal de weg en zet soms flink het gas erop. Elk technisch mankement heeft hij in no-time gemaakt, waardoor we snel onze weg kunnen vervolgen. Dus is er iets stuk in je onderkomen of zoek je de weg op het kampterrein, vraag het Kirios.

 

   

Fili ( Ypke)

Nieuwe mensen ontmoeten is ontzettend leuk, maar kan soms ook een beetje moeilijk zijn door bijvoorbeeld een verschil in gewoontes. Gelukkig hebben wij Fili, onze bemiddelaar. Zij weet mensen samen te brengen en heeft voor elk probleem wel een creatieve oplossing. Heb je raad nodig bij je kampverkering of wil je gewoon je verhaal (of leuk wist je datje) kwijt, Fili heeft altijd een luisterend oor en een glaasje limonade voor je.

 

 

 

   

Emporos (Patrick) 

Niemand kan zo goed handelen als Emporos, alias de sjaggeraar. Hij heeft precies door welke behoefte er is op de andere planeten en kan daar goed op in spelen. Voor ons eigen ruimteschip heeft hij een paar hele gave gadgets op de kop weten te tikken. Kom gerust eens langs om ze te bewonderen. Mis je een onderdeel voor je OKO of net dat ingrediënt wat je maaltijd compleet maakt, vraag Emporos om raad..

 

   

Glossa (Susanne)

Glossa spreekt een aardig woordje buiten de planeet. Silvaniaans, Artemees, Sanostisch, ze draait haar hand er niet voor om. Alle nieuwe talen die we tegenkomen tijdens onze reizen, verwerkt Glossa in een vertaalapp. Super handig, zo kunnen we allemaal communiceren met onze nieuwe vrienden! Kan je tijdens je verblijf op Genti je buren niet verstaan of staat er iets onbegrijpelijks in het recept voor de kookopdracht, loop even langs bij Glossa.

 

 

Zorg ervoor dat je een Groen hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij onze planeet hoort!

 

Onze Yell!

 

 

Wij zijn de reizigers
Van de LSW
We reizen ver van A naar B
Dus reis maar met ons mee

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!