Er is een grote uitbraak in Baarn van de vreselijke ziekte ToX-6 maar hier op Sanos ben je veilig. Wij zijn een ziekenhuis wat gespecialiseerd is in deze vreselijke ziekte. We laten niet zomaar iedereen toe op Sanos, we willen natuurlijk geen enkel risico lopen. Voordat je bij ons toegelaten kunt worden,moeten we wel de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Wat dat zijn? Dat merk je wel zodra je je aan komt melden. Oh ja, schrik niet…. Heel soms kunnen wij ook de ziekte niet tegenhouden, de gevolgen daarvan zijn helaas misschien wel zichtbaar op het subkamp. Maar geen paniek er zijn genoeg specialisten aanwezig om jullie daarbij te ondersteunen.


 Wie ga je allemaal tegenkomen op ons subkamp:

 

Chirurg Tom

Mocht er toch iets mis gaan, we hebben een operatiekamer ter beschikking, en natuurlijk hebben we de beste chirurg van het land ingevlogen om alle wonden te verhelpen.

 

   
  

Apotheker Anoeshka

Anoeshka weet alles over alle medicijnen. Zodra je aankomt op ons subkamp, lever je de medicijnen bij haar in, en zij zorgt ervoor dat je je medicijnen op tijd krijgt. Ze is dan ook een wandelende klok, en zal altijd de tijd in de gaten houden.

 

   

Besmetting bestrijder Michel

Soms gaat het mis, en is er een indringer op ons subkamp. Deze indringer zou wel eens de ziekte mee kunnen nemen, dan komt Michel er meteen aan, om dit te verhelpen. Michel woont al erg lang op Sanos, en kent dan ook overal de weg, hij zal de indringers meteen de weg naar huis wijzen.

 

   
 

Verpleegster Inge 

Voor alle kleine problemen is Inge er om jullie daarbij te helpen, voel je je niet helemaal fit, zit je niet zo lekker in je vel. Ben je bang in het donker. Inge is er om je weer helemaal op te beuren.

 

 .

Zorg ervoor dat je een Oranje hoofddeksel opdoet tijdens de LSW zodat we goed kunnen zien wie er allemaal bij onze planeet hoort!

 

Onze Yell!

 

 

Wij zijn Sanos
Medisch sterk
Oranje helden
In ons werk

Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!