Op de set van het sheriffs gebouw schieten de oranje vaandels en gebouwen uit de grond. Stoere mannen en vrouwen lopen rond verkleed als cowboys, indianen en andere inwoners van het wilde westen, maar vooral de sheriffs trekken de aandacht met hun stoere en onverschrokken uiterlijk. Onze ,in oranje gehulde, acteurs zorgen voor gerechtigheid in de films, en zullen dit dan ook zo goed mogelijk laten overkomen. Samen met de figuranten en de set crew zorgen we er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is en niemand iets te kort komt. Ons motto is dan ook “onze set is dan wel een gevangenis, je zit hier niet gevangen”. Jullie zijn als acteurs meer dan welkom op onze set en kunnen een geweldige tijd tegemoet zien.

 Wij zijn er het hele weekend voor jullie, op de set:

 

Tom
 
Een van onze meest ervaren figuranten en lid van de crew is Tom, hij staat altijd voor iedereen klaar. Als je ergens niet uit komt of even snel hulp nodig hebt bij wat praktische zaken kun je Tom altijd roepen. Met zijn jarenlange ervaring op de set, kunnen jullie er zo samen toch een oplossing voor vinden.

 

   
 
Fleur
 
Onze jongste figurant is Fleur. Ze kan geweldig acteren en je kan altijd met haar lachen. Als je even niet lekker in je vel zit dan kan Fleur je wel weer vrolijk krijgen. Als je snel iets nodig hebt of even iets moeten weten ga gerust naar haar toe hoor.
   
Lotte
 
Lotte is de andere vrouwelijke figurant, ze kan naast acteren ook heel goed voor anderen zorgen. Als je op onze set aan komt dan mag je ook je medicijnen aan Lotte geven zodat ze jullie daar perfect mee kan helpen. Ze kan ook nog geweldig knutselen om onze set nog mooier te maken. Lotte kan je misschien wel hele goede tips geven zelfs (sssst).
   
Michel
 
Michel is ook een van de ervaren figuranten. Hij weet altijd precies wat er allemaal moet gebeuren en zal samen met de andere staf jullie op de hoogte brengen van alle dingen die moeten gebeuren.
Hij is een maffe stuntman die iedereen op de set altijd probeert uit te dagen om met zijn allen het luidste en gekste te zijn.

 .

 

Onze Yell!

 

 

OP ONZE SET VOL FRANJE,
DE JAIL DIE KLEURT ORANJE.
WIJ JAGEN OP DE REST,

DE SHERIFFS ZIJN DE BEST 


Zing mee!


Jij bouwt samen met
je ploeg tijdens de LSW het kampement op in ons subkamp?

Tijdens de LSW zingen we in de kampvuurkuil massaal het LSW Lied: Oefen thuis dus alvast met je ploeg zodat je het ook luidkeels kunt meezingen!

Bekijk/beluister hier het LSW Lied!