IJssalon Frozen

Met Anna, Elza en de hulp van onze Olaffen verkopen wij lekker veel ijsjes. IJsjes in alle smaken die je maar bedenken kan. Natuurlijk proberen we iedere dag een nieuwe smaak uit en proberen we daar ook de andere subkampen enthousiast over te maken. Blijf op de hoogte van de nieuwste smaken en wie weet kun je ons ook nog verrassen met een lekker ijsje. Dit alles wel in de kou, dus kleed je vooral warm genoeg aan voor koude dagen.

Ben jij al aan het aftellen wanneer jij met jouw ploeg op ons subkamp je tent kunt neerzetten?


De Subkampstaf stelt zich voor:

Elza – Nancy

Elza / Nancy heeft veel doorstaan en overwon de angst voor haar kracht. Zij wordt nu gelukkig van een lekker ijsje, waarvan zij weet hoe je die goed kan maken. Dus heb je een mooie smaak in gedachten? Je weet haar te vinden.

Anna – Meta

Ook Anna / Meta heeft veel meegemaakt, maar liefde en samenzijn overwint veel. Heb je het te koud? Dan heeft Anna tips om weer lekker op te warmen en door te kunnen gaan met de dag.

Olaf 1 – Tom

Bij Olaf 1 / Tom kun je terecht met een goed verhaal en ook handige tips. Heb je voor iets anders een luisterend oor nodig, dan kun je ook zeker even bij deze Olaf terecht.

Olaf 2 – Jelle

Olaf 2 / Jelle is de gangmaker van het stel, maar pas op; hij mag het natuurlijk niet te warm krijgen. En heb je behoefte aan een spontaan gezellig samenzijn, nodig Olaf 2 dan zeker uit, want voor gezelligheid kan hij zeker zorgen.