Snoepwinkel Hans en Grietje

Welkom in de snoepwinkel! Hier komt iedere zoetekauw volledig tot zijn recht. Zorg ervoor dat je een goede tandenborstel en extra tandpasta inpakt, want je wilt natuurlijk niet met gaatjes thuiskomen. Op de LSW hoef je niet bang te zijn dat je moe wordt, want subkamp geel heeft genoeg suiker in huis om iedereen van voldoende energie te voorzien!

Ben jij al aan het aftellen wanneer jij moet jouw ploeg op ons subkamp je tent kunt neerzetten?


De Subkampstaf stelt zich voor:

Grietje is de eigenaar van de snoepkraam, haar kun je achter de kassa vinden. Dat zij nog nooit een gaatje heeft gehad is een wonder, want zij leeft voor snoepgoed. Daarnaast weet deze verkoopster nog een bananensnoepje aan een aap te verkopen.

Hans is de snoepboer die ervoor zorgt dat de schappen van de snoepwinkel altijd tot de nok toe gevuld zijn. Jullie dachten dat snoep uit een fabriek komt? Welnee! Vers van het land oogst Hans het beste snoepgoed. Hele kersen- en perziksnoepjesboomgaarden staan op zijn land! Een hele harde werker, die overigens ook heel goed anderen aan het werk kan zetten.

Katja is de creatieve van het stel. Onze snoepstyliste zorgt ervoor dat alle snoepjes én de winkel er altijd op zijn lekkerst en zoetst uitzien. En ookal weten we dat iedereen van snoep houdt, kun je er zeker van zijn dat Katja de beste reclames ooit verzorgt. Hele tentenkampen worden om de snoepwinkel opgezet dankzij haar ijzersterke marketingcampagne.

Zonder deze man stortte alles in elkaar, Harry-Bo de klusjesman die alles kan. Hij timmert de mooiste snoephuizen in elkaar en zorgt er natuurlijk voor dat de snoepwinkel altijd kan draaien. Deze Handige Harry (-Bo) heeft geen tape of tie wraps nodig, dat is voor amateurs. Een beetje kauwgom en een stevige dropveter doen wonderen!