Viswinkel De Kleine Zeemeermin

Welkom in onze viswinkel, de gezelligste van het hele dorp! Bij ons komen dagelijks tientallen mensen voor de lekkerste haring, kibbeling, lekkerbekjes en noem het maar op.

Ben jij al aan het aftellen wanneer jij met je ploeg je tent kunt neerzetten?


De Subkampstaf stelt zich voor:

De eigenaar van de viswinkel is Anthos, ook wel koning Triton genoemd door de mensen uit het dorp. Anthos is een ervaren rot in het vak. Hij loopt hier al jaren rond en staat altijd voor iedereen klaar. Kom je er even niet uit of heb je een vraag, dan kan je het altijd aan Anthos vragen. Met zijn jarenlange ervaring komen jullie samen wel tot een oplossing.

Dan hebben we Yacintha, de dochter van koning Triton. Ze regelt al een aantal jaar van alles voor de winkel, maar dit jaar staat ze voor het eerst achter de toonbank. Als je bijzonderheden hebt over medicijnen mag je dat bij Yacintha aangeven, zij kan je daar dan perfect meehelpen. Ze is te herkennen aan haar lange oranje lokken. Ook is ze erg creatief, daardoor is onze winkel zo mooi aangekleed!

Robin, ach onze Robin, is chef kibbeling! Robin bakt de lekkerste kibbelingen van het hele land! Hij is tegelijk met Yacintha in de winkel komen werken. Al vanaf het begin klikte het wel tussen die twee en heeft hij stiekem een oogje op Yacintha. Door haar oranje haren doet zij hem aan Ariël denken. Hij hoopt dat hij ooit haar prins op het witte paard…uhhm..witte haai zal zijn. Zit je ergens mee, dan weet ik zeker dat Robin jou met zijn humor wel weer op kan vrolijken.

En dan hebben we Fleur nog, onze hekspert in het fileren van vis. Ze ziet er misschien een beetje eng uit, als een echte zeeheks, maar eigenlijk is ze heel lief hoor. Ze is nog jong, maar heeft al wel een paar jaar ervaring in de winkel. Als je een vraag hebt of even snel iets wil weten kun je altijd naar haar toe gaan. Geloof me, ze zal echt niet zomaar je stem afpakken.