Subkampen LSW 2023

Op de LSW 2024 zijn er 4 subkampen. Op elk subkamp staan maximaal 28 ploegen. Natuurlijk zit jij in het allerleukste subkamp. Wil je weten in welk subkamp je zit? Kijk dan bij de ploegindeling.


IJssalon Frozen

Met Anna, Elza en de hulp van onze Olaffen verkopen wij lekker veel ijsjes. IJsjes in alle smaken die je maar bedenken kan. Natuurlijk proberen we iedere dag een nieuwe smaak uit en proberen we daar ook de andere subkampen enthousiast over te maken. Blijf op de hoogte van de nieuwste smaken en wie weet kun je ons ook nog verrassen met een lekker ijsje. Dit alles wel in de kou, dus kleed je vooral warm genoeg aan voor koude dagen.

Subkampstaf

Elza – Nancy

Elza / Nancy heeft veel doorstaan en overwon de angst voor haar kracht. Zij wordt nu gelukkig van een lekker ijsje, waarvan zij weet hoe je die goed kan maken. Dus heb je een mooie smaak in gedachten? Je weet haar te vinden.

Anna – Meta

Ook Anna / Meta heeft veel meegemaakt, maar liefde en samenzijn overwint veel. Heb je het te koud? Dan heeft Anna tips om weer lekker op te warmen en door te kunnen gaan met de dag.

Olaf 1 – Tom

Bij Olaf 1 / Tom kun je terecht met een goed verhaal en ook handige tips. Heb je voor iets anders een luisterend oor nodig, dan kun je ook zeker even bij deze Olaf terecht.

Olaf 2 – Jelle

Olaf 2 / Jelle is de gangmaker van het stel, maar pas op; hij mag het natuurlijk niet te warm krijgen. En heb je behoefte aan een spontaan gezellig samenzijn, nodig Olaf 2 dan zeker uit, want voor gezelligheid kan hij zeker zorgen.

Yell

Laat het los, laat het gaan
Ja we gaan er tegenaan
IJs verkopen in de kou
Dat is subkamp Blauw


Snoepwinkel Hans & Grietje

Welkom in de snoepwinkel! Hier komt iedere zoetekauw volledig tot zijn recht. Zorg ervoor dat je een goede tandenborstel en extra tandpasta inpakt, want je wilt natuurlijk niet met gaatjes thuiskomen. Op de LSW hoef je niet bang te zijn dat je moe wordt, want subkamp geel heeft genoeg suiker in huis om iedereen van voldoende energie te voorzien!

Subkampstaf

De Subkampstaf stelt zich voor:

Grietje is de eigenaar van de snoepkraam, haar kun je achter de kassa vinden. Dat zij nog nooit een gaatje heeft gehad is een wonder, want zij leeft voor snoepgoed. Daarnaast weet deze verkoopster nog een bananensnoepje aan een aap te verkopen.

Hans is de snoepboer die ervoor zorgt dat de schappen van de snoepwinkel altijd tot de nok toe gevuld zijn. Jullie dachten dat snoep uit een fabriek komt? Welnee! Vers van het land oogst Hans het beste snoepgoed. Hele kersen- en perziksnoepjesboomgaarden staan op zijn land! Een hele harde werker, die overigens ook heel goed anderen aan het werk kan zetten.

Katja is de creatieve van het stel. Onze snoepstyliste zorgt ervoor dat alle snoepjes én de winkel er altijd op zijn lekkerst en zoetst uitzien. En ookal weten we dat iedereen van snoep houdt, kun je er zeker van zijn dat Katja de beste reclames ooit verzorgt. Hele tentenkampen worden om de snoepwinkel opgezet dankzij haar ijzersterke marketingcampagne.

Zonder deze man stortte alles in elkaar, Harry-Bo de klusjesman die alles kan. Hij timmert de mooiste snoephuizen in elkaar en zorgt er natuurlijk voor dat de snoepwinkel altijd kan draaien. Deze Handige Harry (-Bo) heeft geen tape of tie wraps nodig, dat is voor amateurs. Een beetje kauwgom en een stevige dropveter doen wonderen!


HOUSE OF AQUA

In het levendige studentenleven is een opmerkelijk dispuut genaamd “House of Aqua,” bestaande uit studenten met een gedeelde liefde voor water. Hun gezamenlijke passie voor water smolt samen tot een symbool van vriendschap en creativiteit. Met Tom, Meta, Jelle en Nancy ontdek je welke verfrissende hobby’s op en rondom het water te beoefenen zijn.  Of je nu de kalme wateren van een meer verkent, de uitdaging van de oceaan opzoekt of geniet van de snelheid op een rivier, iedereen die van water houd is welkom in het dispuut ‘’House of Aqua’’.

Subkampstaf

Tom een bevlogen duiker, verkende de diepten van de oceaan en documenteerde zijn ontdekkingen met zijn camera.

Nancy, een zeiler in hart en nieren, zocht avontuur op open wateren, navigerend tussen de wilde golven.

Meta, een toegewijde visser, bestudeerde waterorganismen en onthulde de mysteries van microscopische werelden.

Jelle, een ingenieur met passie voor watersport, ontwierp innovatieve apparatuur voor surfen en duiken.

Yell

House of aqua

Dat zijn wij

Jasje dasje zij aan zij

Alle eendjes zeggen kwak

Winnen doe wij met gemak!


HOUSE OF TERRA

Iedere middag, nadat de schoolbel heeft gerinkeld en de laatste lessen zijn afgerond, komen Yvo, Patrick, Vera en Soraya bijeen bij House of Terra. Ieder van hen brengt zijn eigen passie en hobby mee, wat hun huis  tot een unieke en levendige plek maakt.

Binnen House of Terra is er plek voor dromers, avonturiers, en levensgenieters. Tijdens de leuke activiteiten wordt er gelachen en genoten.

Subkampstaf

Yvo is gefascineerd door slangen. Hij heeft een hele kamer gewijd aan zijn reptielen vrienden, met terraria van alle soorten en maten. Hij bestudeerd hun gedrag, zorgt voor hun welzijn en deelt graag zijn kennis met zijn vrienden.

Patrick is de kruidenexpert van de groep. Hij heeft een uitgebreide verzameling kruiden en specerijen verzameld, die hij zorgvuldig kweekt in de tuin van House of Terra. Patrick experimenteert met verschillende combinaties en bereidingswijzen, en zijn culinaire creaties zijn altijd een hit tijdens de gezamenlijke diners van de groep.

Soraya heeft groene vingers en een passie voor moestuinieren. Achter het huis heeft ze haar eigen stukje grond omgetoverd tot een weelderige moestuin, waar ze allerlei soorten groenten en fruit verbouwd. Ze geniet ervan om de aarde onder haar handen te voelen en de vruchten van haar arbeid te zien groeien en bloeien.

Vera is gefascineerd door geschiedenis en archeologie. Haar kamer is bezaaid met boeken, kaarten en artefacten uit vervlogen tijden. Ze spendeert haar vrije tijd aan het bestuderen van oude beschavingen en het plannen van expedities naar nabijgelegen archeologische vindplaatsen.

Yell

steen, plant, slang en kruid

wij gaan voor goud, de echte buit!